De GitaarAcademy
De leukste gitaarles in Apeldoorn!
 

Samenwerkingen

De GitaarAcademy heeft een paar partners. Zo werken wij uiteraard samen met The Guitarshop. Daarnaast hebben we ons aangesloten bij twee toffe projecten. Namelijk InTheBand en GRAS! Hieronder meer over deze samenwerkingen.The Guitarshop

De GitaarAcademy heeft een nauwe samenwerking met The Guitarshop. Wij huren lesruimte in hun pand en daarnaast bouwen we samen aan een groot gitaristennetwerk! De GitaarAcademy verzorgt de gitaarlessen en The Guitarshop voorziet in alle benodigdheden. Vraag jouw docent wat deze samenwerking voor jou kan betekenen!

InTheBand

Wij werken samen met het project InTheBand. Bij InTheBand coachen we enthousiaste muzikanten die graag willen leren hoe het is om in een band te spelen. Wil jij naast gitaarspelen ook weten hoe het is om gitaar te spelen in een band? Klik dan op de link om te kijken wat InTheBand voor jou kan betekenen!

 
GRAS

GRAS is een ontwikkelingsplatform van Gigant, dat opkomt voor de opkomende talentvolle muzikanten in de regio. Samen met GRAS proberen wij een groot sociaal muzikanten netwerk te creëeren. Dit doen we door projecten te organiseren voor jullie als muzikanten, maar ook door in kaart te brengen wie er tegenwoordig bezig is met muziek! Want wat nou als je opzoek bent naar een bassist, drummer, toetsenist, zangeres of misschien zelfs een saxofonist? Ken je die en zo niet... waar vind je die dan? Klik op de link als je benieuwd bent wat GRAS nog meer voor jou kan betekenen! 
 
E-mailen
Bellen